HTML

Amerikába jöttem

Szemelyes elmenyek, tapasztalatok, erzesek. A kovetkezo 9 honapom Amerikarol, az egyetemrol es arrol szol, hogy hogyan boldogulok. 2009. augusztus 24.

Friss topikok

  • Samesz: Örülünk NEKED! (2010.05.27. 14:14) Vége
  • matutka: olvasnivaló-helyesen (2010.05.24. 11:13) Utolso napok
  • gyermekszoba: Ez igen, csodás lesz, ha majd az unokáidnak meséled! És akkor most... HAZA (2010.05.20. 11:18) Tuladagolas
  • D_Anikó: Hát az nem könnyű. Mikor hazajöttem 4 hónap után, hetekig nem találtam a helyem. S mindenki azt vá... (2010.05.13. 23:53) Idaig
  • Samesz: Koszi koszi koszike = ) (2010.05.06. 15:31) Megjott!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2009.12.30. 19:04 Samesz

Egy ujabb szelet uborka - betortunk a Pentagonba

Koran keltunk, mert az Appalache-hegysegben havazott elozo nap es Karl aggodott, hogy a 7 oras ut tul hosszu lesz. Aztan tettunk par kiterot. Eloszor is ott kezdodott a dolog, es ez volt a nap legnagyobb elmenye, hogy szolt, hogy el fogunk menni a Pentagon mellett, figyeljek. Aztan egyszercsak ott volt! Nem tul magas, az autopalya pont mellette megy el, egy sima szogletes epulet. Karl kovette a GPS-t es at akart menni a varoson, hogy megtalaljon valami utat, elhibazott 1-2 kanyart meg kijaratot es pont a Pentagon mellett jottunk le a palyarol. Aztan egyszercsak atmentunk egy feluljaro alatt, ki volt irva, hogy nem szabad fenykepezni meg talan az is, hogy engedely nelkul behajtani se ajanlatos. Egy buszparkolo volt kozvetlenul a Pentagon mellett, ahol ilyen (filmekbol ismert) kek egyenruhas, kitunteses, sarga csikosos a vallon, egyenruhas katonak varakoztak a buszra. Aztan Karl mondogatta, hogy szeinte nagyon nem kellene itt lennunk es en is ereztem 1-2 elkapott pillantasbol, hogy minta rossz helyen jarnank. Aztan hirtelen villant a kek feny es igen! Megallt mogottunk egy rendorauto, a neni kiszallt, kerdezte, mit keresunk. En jol eldugtam a fenykepezomet, o megmutatta a papirjait, aztan amig visszament a neni a kocsijahoz, megkerdeztem Karl-t, szerinte mit szolna a neni, ha megkerdeznem, bemehetnek-e pisilni. Szerinte egyreszt nem engedtek volna be, masreszt a fejem kinezete es az akcentusom miatt valoszinuleg maradtunk is volna meg egy kicsit... Es rajottem, most ez igy ram nezve eleg ciki helyzet. Aztan a neni utbaigazitott minket, es hogy biztosra menjen, kovetett minket, amig el nem hagytuk a zonat. Hat, komolyan, rohogogorcsot kapunk mindketten. Szoval ennyit arrol, hogy elozo nap csak egy kis fekete tablat lattam ebbol az epuletbol, raadasul azt is a fold alatt egy metroallomason. Most meg, eljatszhattam a gondolattal, hogy oltonyos, napszemuveges emberek hazugsagvizsgalora egy kis szobaban. Igazi Amerika!

Az uton hazafele eleg sokminden aprosag tortent. Par balasetkozeli elmeny, esett a ho, kozben sutott a nap, egy ujabb etteremlanc gyorskajaja, ami nem nyerte el a tetszesemet, sok Ford Mustang, egy 5 CD-s krimi tortenet hangoskonyvben, es az ismetelt tudatositasa annak, hogy tenyleg minden frankon ugyanolyan, mint a filmeken. Aztan estefele megerkeztunk, vissza a hideg szobamba, ahol kb ures a huto es kellemes a rendetlenseg. Sajnos senki nem takaritott ki es senki sem vasarolt be mialatt nem voltam itthon. De a mai nap volt eddig kb a legviccesebb ezzel a reggelivel!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://samesz.blog.hu/api/trackback/id/tr421633484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása