HTML

Amerikába jöttem

Szemelyes elmenyek, tapasztalatok, erzesek. A kovetkezo 9 honapom Amerikarol, az egyetemrol es arrol szol, hogy hogyan boldogulok. 2009. augusztus 24.

Friss topikok

  • Samesz: Örülünk NEKED! (2010.05.27. 14:14) Vége
  • matutka: olvasnivaló-helyesen (2010.05.24. 11:13) Utolso napok
  • gyermekszoba: Ez igen, csodás lesz, ha majd az unokáidnak meséled! És akkor most... HAZA (2010.05.20. 11:18) Tuladagolas
  • D_Anikó: Hát az nem könnyű. Mikor hazajöttem 4 hónap után, hetekig nem találtam a helyem. S mindenki azt vá... (2010.05.13. 23:53) Idaig
  • Samesz: Koszi koszi koszike = ) (2010.05.06. 15:31) Megjott!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.03.07. 01:00 Samesz

Be-Teljesules

Csutortok este apa kerdezte, hogy van-e autohoz kotott nagyobb vagyam egy bevasarlason kivul, amire poenbol ravagdtam, hogy latni az amishokat, mert tudtam, hogy Ohioban van par kozosseg. Erre elokapta az internetet es par perc alatt meg is volt 3 egymas mellett levo kisvaros. Szoval tegnap oda utaztunk. Zsir ez a kocsi, az ules elektromosan allithato. Beszelgettunk ut kozben tapasztalatokrol, taborvezetesrol elmenyekrol. Aztan mikor mar ugy ereztuk, hogy megerkeztunk, furcsa mod semmi amish-ra utalo jelet nem talaltunk. Pontosabban egy-ket feliratot. Igy megkerdeztuk egy informacios irodaban, ahol arrebbiranyitottak mindket a kovetkezo telepulesre. Utkozben meg beugrottunk Svajcba, egy sajtgyarba. Tenyleg ez volt kiirva: Switzerland. Gondolom, onnan telpultek ide es marha olcson arultak a helyben keszitett sajtokat. Termeszetesen vettunk! Aztnan mentunk tovabb Berlinbe, mert a masik helyet, meg igy hivtak. Itt mar lattunk nehany fekete lovaskocsit es orultunk is. Legalbbis en, mert nekem ez tok uj volt. A bevasarlokozpont elott kulon parkolo van a lovaskocsiknak korlattal, amihez oda lehet kotni a joszagot. Persze a lovak nincsenek tekintettel a varosi dolgokra, siman odapotyogtatnak mindenhova, ahogy szoktak. Elszor ebedelni mentunk egy amish kajaldaba, ahol nagyon kedves kiszolgalast kaptunk nagyon kedves amish lanyoktol es persze a kaja is marha jo volt. Desszertnek almaspitet ettem fagyival. Aztan beneztunk ilyen mindenfele boltokba, semmit nem vettunk, de jo volt korulnezni. HAzafele egy masik uton jottunk, nem az autopalyan, ami azert volt jo, mert videken ment keresztul es eleg dimbes-dombos volt. Magyarul valtozatos es nem unalmas! Majd beugrottunk a Walmartba kajat venni, meg jo kis Guinnes sort, ami eppen nagyon olcso volt, es hazajottunk vacsizni.

Van egy uj srac, Thad, jo arc nagyon! Kiberelte a pentek estekre a Trinity hazat szemben. Csak annyit tudtunk, hogy vigyunk sort. Hat leneztunk es ott volt meg Mike, Rachel es Shaun. Beer-pong volt a jatek neve, amit elkezdtek, ez egy ilyen tipikus amerikai egyetemista ivos jatek. Rebellis modon alkoholizaltuk az az ejszakat ... A jatek arrol szol, hogy sok poharba sort kell tolteni egy hosszu asztal mindket vegebe es ping-pong labdaval beletalalni a szemkozti jatekos/csapat poharaiba. Amibe beletalaltal, azt meg kell innia. Csak 1-2 kortyot toltottunk, de igy is egesz jo hangulat kerekedett ki az egeszbol. Apa is beszallt egy korre, de aztan 10 korul elment aludni, mi eleg sokaig maradtunk. Miutan megittuk azokat a borzalmas es olcso soroket, Thad hozott meg egy zacskoval, de Mike gondolt egyet es hozott a Krogerbol egy 18-as csomagolast... (ezek csak kb 3,5 decis dobozos sorok) Szoval doaloztunk a labdakkal aztan massal is (ugyertem szavakkal, persze). Majd megtamadtak a sracok es versenyt kiabaltak egymassal, hogy ki es hova vigyen magaval a tavaszi szunetben es nagyon megdicsertek a szakallamat! Mike mondta, hogy o is szivesen novesztene maganak. Ez a szakalldicsergetes meg apa fule hallatara volt, szoval van tanum!

Kb 1 utan fejeztuk be, de ittletem egyik legjobb esteje volt, rengeteget rohogtunk! Es a hosszantarto nevetes mar hianyzott. Aztan a fantasztikusan logikatlan amerikai ajtonak koszonhetoen sikerult kizarnia apanak, szegenynek fel kellett kelnie, hogy beengedjen.

Igy telt el ez a szep penteki nap.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://samesz.blog.hu/api/trackback/id/tr261815199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyarország--mert én itt vagyok! 2010.03.08. 10:28:56

Én nem hiszem el ,hogy megdicsérték a szakálladat:):)
süti beállítások módosítása